Duurzaam­heid

LM Trac: Op weg naar een duurzame toekomst

De norm in de branche

LM-Trac: Dé duurzame machine voor diverse toepassingen. Met diesel of elektrische aandrijving, modulair ontwerp en milieuvriendelijke onkruidbeheeroplossingen speelt LM-Trac in op de groeiende vraag naar veelzijdige én groene oplossingen voor de toekomst

Onkruidbestrijding
Onkruidbestrijding

LM-Trac biedt efficiënte en effectieve oplossingen voor milieuvriendelijke onkruidbeheersing.

Winterdienst
Winterdienst

LM-Trac houdt straten, fiets- en wandelpaden veilig en begaanbaar met eenvoudig te monteren winterdienst materieel.

Groenonderhoud
Groenonderhoud

Grasmaaien, bladruimen of heggen knippen. Een LM-Trac werkt efficiënt, snel en duurzaam – ideaal voor openbaar groen, parken en sportvelden.

Reiniging
Reiniging

Met een bladblazer is de LM Trac een veelzijdige machine voor efficiënte reiniging in parken, straten of het opruimen van afval na evenementen.

Beschikbaar in twee soorten

Bij LM Trac kiest u tussen twee krachtige opties: diesel of elektrisch. De HVO geschikte dieselversie biedt optimale prestaties en betrouwbaarheid. De elektrische variant staat voor duurzaamheid en stilte in combinatie met minimale emissies. Beide versies garanderen de veelzijdigheid en efficiency die u van LM Trac mag verwachten.

Een duurzame en emissievrije werkdag, dat is waar de LM Trac 287e voor staat.

De HVO-geschikte dieselversie staat garant voor betrouwbare, krachtige prestaties met bewezen technologie.

Denk aan het mileu

Maak de groene switch met LM-Trac – waar duurzaam onkruid borstelen de nieuwe norm is.

Chemische bestrijdingsmiddelen?

Onkruid borstelen heeft de toekomst

LM-Trac leidt de toekomst van onkruidbeheer met innovatieve borsteltechnologie. We bieden groene en efficiënte oplossingen die het milieu ontzien, zonder in te boeten aan kracht en effectiviteit. Onze duurzame machines maken van onkruid borstelen de nieuwe, verantwoorde standaard voor onderhoud van de openbare ruimte.

De onkruidborstel van Pols,

Onkruid borstelen

Onkruid borstelen met LM-Trac is de toekomst: een milieubewuste keuze die zowel effectief als verantwoord is. Door voor onkruid borstelen te kiezen, kies je voor duurzaam en verantwoord beheer van de openbare ruimte.

Daarom kies je voor onkruid borstelen

LM Trac 287e
Altijd inzetbaar

Altijd betrouwbaar inzetbaar, ongeacht de weersomstandigheden, dankzij de robuuste en veelzijdige aard van LM Trac-machines.

Direct zichtbaar resultaat

Ervaar direct zichtbare resultaten, waar onkruid moeiteloos verdwijnt onder de krachtige aanpak van LM Trac.

Gebruiksgemak

Dankzij de wendbaarheid en eenvoudige bediening zorgt de LM Trac voor efficiënte en moeiteloze prestaties met minimale inspanning.

Hoog rendement

Dankzij de veelzijdige onkruidborstelarm en eenvoudige bediening bereikt u met de LM Trac maximale productiviteit en efficiëntie, wat de kostprijs per vierkante meter aanzienlijk verlaagt.

Wilt u advies?

Op zoek naar de perfecte groenoplossing?
Neem contact op voor deskundig en persoonlijk advies!